Potenţialul Pro Learning

Eşti de atâtea ori om, câte limbi străine cunoşti.

Dacă vorbeşti doar o singură limbă doar conaţionalii tăi te pot înţelege.

Dacă locuieşti în România şi nu cunoşti limba ţării eşti un proscris. Pentru a demostra acest lucru în cifre: nu poţi vorbi cu aproximativ 23 milioane de oameni.

Dacă eşti român dar nu vorbeşti limba maghiară, însă te resfeţi făcând cumprături sau stând în staţiune la sfârşit de săptămână în Ungaria, vei fi un proscris din nou. Elimini posibilitatea de a conversa cu aproximativ 13 milioane de oameni.

În caz că eşti vorbitor de limbă maghiară şi română, poţi învăţa o limbă de circulaţie internaţională, de exemplu engleza. Dintr-o dată, noi perspective ţi se deschid: intri într-un domeniu lingvistic pe care îl folosesc 443 milioane de oameni. Dacă înveţi limba română, poţi fi pe lista altor vorbitori potenţiali, în număr de 23 milioane. În caz că îţi depăşeşti şi limitele acestea, poţi să adaugi şi limba maghiară la fondul tău de cunoaştere şi astfel vei avea alţi prieteni de corespondenţă sau amici potenţiali, în număr de 13 milioane.

Presupunând că eşti un întreprinzător şi doreşti să demarezi o afacere pe piaţa românească sau ungurească sau pe amblele pieţi, ce poţi face?  Pro Learning este soluţia ideală pentru tine. Iată oferta noastră:

Limba maghiară generală la nivel începător, pre-intermediar şi intermediar

Limba maghiară pentru scopuri specifice, este o unitate de învăţare pentru fiecare din temele următoare: economie, industria de catering, industria hotelieră, ocrotirea sănătăţii, industria auto, drept.

Limba română generală la nivel începător, pre-intermediar şi intermediar

Limba română pentru scopuri specifice, este o unitate de învăţare pentru fiecare din temele următoare: industria auto, industria hotelieră, turism, comerţ, drept şi sănătate.

Limba engleză generală la nivel începător+, pre-intermediar, intermediar, post-intermediar şi avansat

Limba engleză pentru scopuri specifice, este o unitate de învăţare pentru fiecare din temele următoare: industria auto, afaceri, drept şi asigurări, şi turism.

Învaţă cu plăcere cu Pro Learning!

 

Iată aici o împărţire a vorbitorilor celor mai populare limbi. Vei găsi incluse aici şi limba română şi maghiară, cu toate că nu fac parte din limbile cele mai populare, însă ele ne sunt dragi.

Limba engleză este vorbită de 443 milioane de oameni

Limba spaniolă este vorbită de 341 milioane de oameni

Limba rusă este vorbită de 293 milioane de oameni

Limba hindi este vorbită de 442 milioane de oameni

Limba rusă este vorbită de 293 milioane de oameni

Limba franceză este vorbită de 121 milioane de oameni

Limba germană este vorbită de 118 milioane de oameni

Limba japoneză este vorbită de 125 milioane de oameni

Limba arabă este vorbită de 197 milioane de oameni

Limba română este vorbită de 21 milioane de oameni

Limba maghiară este vorbită de 13 milioane de oameni