Cum funcţionează

Dragi studenţi,

Dacă aţi ales să învăţaţi cu ajutorul Pro Learning-ului, va trebui să parcurgeţi următorii paşi:

 Înregistraţi-vă pe http://www.prolearning.ro/account/

  1. Veţi primi un email prin care vi se confirmă înregistrarea
  2. Descărcaţi testul de plasament de pe Pro Learning şi retrimiteţi-l administratorului de program la adresa study@prolearning.ro
  3. Veţi fi anunţat la care nivel să vă înscrieţi
  4. O să vi se atribuie un tutor şi datele de contact ale acestuia/acesteia
  5. Va fi necesar să plătiţi taxa de înregistrare de 30 Euro pe fiecare nivel de limbă. Taxa pentru pachetul limba română sau maghiară pentru scopuri specifice va fi de 10 euro şi va fi accesibilă doar studenţilor cu cel puţin nivelul de limbă B1.  

Banca, Cont bancar:

RO11BRMA0999100050553874

Banca Romaneasca

       6. Puteţi să vă începeţi studiile. Pro Learning  este un program de studiu non-profit. Taxa de înregistrare acoperă cheltuielile cu tutorele, întreţinerea şi aducerea la zi a portalului, şi      promovarea programului.

Iată ceea ce vă oferă Pro Learning:

Un pachet online în trei limbi,  în care fiecare nivel conţine 10 sau 12 unităţi de învăţare, numărul de unităţi diferă de la o limbă la alta. Limba engleză şi maghiară este împărţită în 12 unităţi de învăţare în timp ce limba română are 10 unităţi. Va trebui să faceţi toate unităţile pe rând, devreme ce există teste de evaluare progresivă, aşadar vă rugăm să nu săriţi peste lecţii! Exerciţiile au fost făcute pentru a ajuta utilizatorii neexperimentaţi, aşadar nu vă grăbiţi şi aveţi răbdare. În caz că întâmpinaţi dificultăţi în folosirea programului, anunţaţi administratorul de program la adresa study@prolearning.ro. Tipurile de exerciţii cuprind mai ales: exerciţii de potrivire, exerciţii adevărat/fals, exerciţii cu mai multe variante şi exerciţii de corectare. Va trebui să faceţi exerciţii de înţelegere a unui text dat sau a unui material audio, exerciţii de vocabular, şi un număr redus de exerciţii de gramatică şi de vorbire.

Partea orală (de vorbire)

Fiecare unitate de învăţare conţine o parte orală. Este de obicei ultimul exerciţiu. Va trebui să răspundeţi la întrebări sau să descrieţi fotografii sau desene. Va trebui să dovediţi abilităţile orale în timpul şedinţei cu tutorele de pe Skype. De asemenea, la sfârşitul nivelului aveţi un examen final care include un examen oral şi care cuprinde toate părţile orale ale nivelului.

Şedinţele pe Skype cu tutorele

Fiecare nivel conţine 6 şedinţe Skype plus un examen. La înregistrare o să fiţi întrebaţi de perioada zilei când doriţi să stabiliţi aceste şedinţe, pentru a fi mai uşoară elaborarea orarului.

Testele

Testele sunt cu corectare automată; cu excepţia testului (examenului) final. Nu veţi putea accesa examenul final scris doar după ce v-aţi logat şi făcut patea orală a examenului. Examenul final va fi notat de tutorele dvs. Şi veţi fi informat de rezultatele dvs.

Partea orală va avea ponderea de 30% din media totală a examenului. Nota (procentajul) de trecere a examenului este 65%.

Se va introduce următotul sistem de notare:

65-70 notă de trecere

71-79 bine

80-89 bine +

90-94 foarte bine

95-100 excelent

Timpul

Timpul alocat terminării unui nivel este nelimitat. Oricum, este posibil sau chiar de dorit să se parcurgă în trei luni. Vor fi 4 perioade de examniare în fiecare an, iar dacă nu o terminaţi în trei luni nu vă veţi putea încadra decât în sesiunea următoare de examinare, şi veţi avea un timp mort, ceea ce ar trebui evitat.

Veţi fi programat pentru şedinţa Skype şi perioada de examen din timp. Vor fi 4 perioade de examinare în fiecare an. Veţi primi cu trei luni înainte orarul disponibilităţii tutorelui, în ceea ce priveşte şedinţa Skype

  1. Va trebui să aveţi o adresă Skype.

Învăţaţi cu plăcere cu Pro Learning!